قديم 01-11-2010, 09:56 AM   #1
-||[عضو قادم بقوة ]||-
 
تاريخ التسجيل: Jan 2010
المشاركات: 3
معدل تقييم المستوى: 0
نغم فى حياتى is on a distinguished road
Wink مكرونة جديدة ورهييييييييييييييبة من مطبخي ادخلي بسرررررررعة


مكرونة جديدة ورهييييييييييييييبة من مطبخي ادخلي بسرررررررعة
مكرونة بالفلفل الاخضر والمشروم
المقادير:
1كيس مكرونة من اي نوع
1فلفل اخضر رومي
2فص ثوم مفروم
1بصلة متوسطة مبشورة
1كيس صلصة طماطم
مشروم+توابل
الطريقة:
اسلقي المكرونة واحضري اناء وضعي به قليلا من الزيت وضيفي عليه بصلة مبشورة و2فص ثوم والفلفل الاخضر المقطع قطع صغيرة وضعيهم علي النار حتي تصفر ثم ضيفي كيس صلصة طماطم وشوية مشروم مقطع ويتبل الخليط ثم تضاف اليه المكرونة المسلوقة ويقلب ويترك قليلا علي نار هادئة
وبالهنا والشفااضغط هنا لتكبير الصوره


نغم فى حياتى غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 01-12-2010, 01:03 PM   #2
-||[عضو النادي الملكي]||-
 
الصورة الرمزية Roraa
 
تاريخ التسجيل: Jun 2009
الدولة: Egypt
المشاركات: 25,909
مقالات المدونة: 33
معدل تقييم المستوى: 36
Roraa will become famous soon enough
افتراضي


ميرسي على المكرونه الخطيرة






في حفظ الله ورعايته


التوقيع
اضغط هنا لتكبير الصوره

احلم واحلم واحلم اكتر واوعى حلمك يبقى كابوس
احلم قبل الحلم ما يغلى لو فاكر حلمك بفلوس
احلم واعمل واصبر واتقل مهما كان الحلم بعيد
راح يجى يوم واتحقق حلمك الاحلام مالهاش مواعيد
Roraa غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 01-17-2010, 10:29 PM   #5
-||[عضو فعال]||-
 
الصورة الرمزية بنوتة حركتات
 
تاريخ التسجيل: Dec 2009
المشاركات: 42
معدل تقييم المستوى: 0
بنوتة حركتات is on a distinguished road
افتراضي


يسلموووووووووووو


بنوتة حركتات غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
إضافة رد

أدوات الموضوع

تعليمات المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are متاحة
Pingbacks are متاحة
Refbacks are متاحة



الساعة الآن 12:01 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
المقالات أو المشاركات أو الآراء المنشورة في شبكة منتديات برق بأسماء أصحابها أو بأسماء مستعارة لا تمثل بالضرورة الرأي الرسمي لشبكة برق بل تمثل وجهة نظر كاتبها.