2222

إضافة رد
 
LinkBack أدوات الموضوع
قديم 05-06-2012, 11:17 PM   #1
-||[عضو فعال]||-
 
الصورة الرمزية gulbahar
 
تاريخ التسجيل: May 2012
العمر: 31
المشاركات: 26
معدل تقييم المستوى: 0
gulbahar is on a distinguished road
تشيز كيك لزييييزة كتير ودايت


مرحبا صبايا اليوم جبتلكم تشيز كيك سهل التحضير ولذيذ وبنفس الوقت دايت ل يللي بتحب تحافظ على رشاقتها

نبدا
بــــــسم الله

المقادير


2 كوب شوفان


2 بيضه


500جم لبنه منزوعة الدسم
1
ملعقه كبيره دقيق




1\2 كوب سكر بنى


1 كوب سكر أبيض(خاص للرجيم)


بشر ليمون
فانيلا





اما الطريقه


القاعدة اولا
يحمص الشوفان فى طاسه جافه حتى يصبح ذهبى اللون و يترك ليبرد قليلا


يضاف السكر البنى و يتقلب كويس مع الشوفان
أفصلى البياض و حطيه على الشوفان واعجنيه وافرديه فى قعر الصينيه التشيز كيك و وارفعيه من الجنب حوالى 4 سم


· الحشو:
يخلط الصفارمع السكر و الفانيلا حتى يرتفع
ضيفى اللبنه و الدقيق و بشر الليمون و أخلطى جيدا و ضيفى الخليط على القاعده



·الفرن مسخن مسبقا على 500 ف (أعلى شئ)


· أخبزيها 10 دقائق على 500 ف و 50 دقيقه على 250 ف


هزيها أول ما تطلعيها لو ثابته تبقى جاهزه

اضغط هنا لتكبير الصوره

ملحوظه هامه(افصلى الجوانب بسكين رفيع اول ما تطلع من الفرن بس لا تفكى الصينيه عشان أما تبرد لا تتشقق)
خليها تطلع أحلى من المطاعم
· الثلاجه 4 ساعات أقل شئ و كل ما تبقى تحلو
زينيها باللى تحبيه أنا زينتها بمربى فراوله(العلالي خاص للرشاقه)و تفاح طازج




التوقيع
اضغط هنا لتكبير الصوره

التعديل الأخير تم بواسطة * بسمة أمل * ; 12-20-2013 الساعة 05:42 PM سبب آخر: حذف رابط من على الصورة
gulbahar غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
إضافة رد

أدوات الموضوع

تعليمات المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are متاحة
Pingbacks are متاحة
Refbacks are متاحة



الساعة الآن 07:12 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
المقالات أو المشاركات أو الآراء المنشورة في شبكة منتديات برق بأسماء أصحابها أو بأسماء مستعارة لا تمثل بالضرورة الرأي الرسمي لشبكة برق بل تمثل وجهة نظر كاتبها.